I naturens spiskammer finner vi skjulte skatter som kan forvandle måltider til uforglemmelige opplevelser. La deg bli ført inn i en verden av smaker og historier med Trøndelag Sankeri! Utforsk de skjulte skattene i ditt nærmiljø og oppdag hvordan ville vekster har vært en essensiell del av menneskelig næring og samhold gjennom tidene. Det handler ikke bare om mat, men om å hente frem fortidens visdom og bygge bro til en mer bærekraftig fremtid.
Tenk deg å høste inn Myske og Hvitsteinskløver, og oppdage at de bærer smaker som bringer deg til fjerne kyster og duftende vanilje. Eller forestill deg å erstatte lakris med spansk kjørel og sisselrot fra egen bakgård.
Utvid opplevelsen med Fra skogen til bord del to, en 5-retters middag på Mana restaurant, i samme bygg, like etterpå. I anledning Hyfer, og i samråd med Jim Andre fra Trøndelag Sankeri, har de satt sammen en helt spesiell fem-retters basert på lokale nyttevekster. (link)
Vi gjør oppmerksom på at det vil bli tatt bilder under festivalen dagene 22. og 23 september. Bildene vil kun bli benyttet til kommunikasjon og informasjon knyttet til festivalen fremover.